Ένα εργαστήριο δεξιοτήτων που στηρίζει τον ηγετικό σας ρόλο

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Εργαστηρίου της Αποτελεσματικής Ηγεσίας» (ΕΑΗ). Το εργαστήριο αυτό προσφέρεται στα ελληνικά, στην αυθεντική του μορφή, σύμφωνα με το μοντέλο του Dr Thomas Gordon.

Η Gordon Hellas αντιπροσωπεύει τον οργανισμό Gordon Training International (GTI) στην Ελλάδα. Ο GTI εδρεύει στη Solana Beach της Καλιφόρνια και είναι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός με κύριο μέλημα τη διάδοση των δεξιοτήτων επικοινωνίας του Dr Thomas Gordonγια τη δημιουργία αποτελεσματικών και ανθεκτικών σχέσεων στην εργασία, την οικογένεια και το σχολείο. Η αποστολή της Gordon Hellas είναι να διαδώσει πιστά το μοντέλο Gordon και να το κάνει προσβάσιμο στο Ελληνικό κοινό.

Οι συμμετέχοντες στο Εργαστήριο Αποτελεσματικής Ηγεσίας αναπτύσσουν ένα περιεκτικό σύνολο δεξιοτήτων και ένα πλαίσιο που θα τους επιτρέψει να γνωρίζουν πότε και πώς θα χρησιμοποιούν αυτές τις δεξιότητες.  Επιγραμματικά, τα οφέλη από τη συμμετοχή σας στο εργαστήριο είναι τα εξής:

  • Μειώνετε τα κόστη που συνδέονται με την μη άντληση ικανοποίησης των εργαζομένων από το εργασιακό τους περιβάλλον: το κόστος της χαμηλής αποδοτικότητας, του μη παραγωγικού χρόνου, του turnover, των απουσιών των εργαζομένων από την εργασία τους. 
  • Βελτιώνετε τις εργασιακές σας σχέσεις και αντλείτε περισσότερη ικανοποίηση από το εργασιακό σας περιβάλλον.
  • Διεκδικείτε αποτελεσματικά τις ανάγκες σας κάθετα και οριζόντια εντός του οργανισμού.
  • Εξασφαλίζετε αμοιβαία επωφελείς λύσεις σε περιπτώσεις σύγκρουσης, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.
  • Αποκτάτε δεξιότητες βοήθειας, ώστε να είστε σε θέση να στηρίζετε τους συνεργάτες σας στην αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων τους από τους ίδιους.
  • Ενισχύετε την αποτελεσματικότητά σας στον ηγετικό σας ρόλο, συγκροτώντας αποδοτικές ομάδες που διέπονται από πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ