ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Ένα εργαστήριο δεξιοτήτων που στηρίζει τον ηγετικό σας ρόλο

Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του «Εργαστηρίου της Αποτελεσματικής Ηγεσίας» (ΕΑΗ). Το εργαστήριο αυτό προσφέρεται στα ελληνικά, στην αυθεντική του μορφή, σύμφωνα με το μοντέλο του Dr Thomas Gordon.

Η Gordon Hellas αντιπροσωπεύει τον οργανισμό Gordon Training International (GTI) στην Ελλάδα. Ο GTI εδρεύει στη Solana Beach της Καλιφόρνια και είναι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός με κύριο μέλημα τη διάδοση των δεξιοτήτων επικοινωνίας για τη δημιουργία αποτελεσματικών και ανθεκτικών σχέσεων στην οικογένεια, το σχολείο και τη δουλειά. Η αποστολή της Gordon Hellas είναι να διαδώσει πιστά το μοντέλο Gordon και να το κάνει προσβάσιμο στο Ελληνικό κοινό.

Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα αναπτύσσουν ένα περιεκτικό σύνολο δεξιοτήτων και ένα πλαίσιο που θα τους επιτρέψει να γνωρίζουν πότε και πώς θα χρησιμοποιούν αυτές τις δεξιότητες.  Επιγραμματικά, τα οφέλη από τη συμμετοχή στο εργαστήριο αυτό είναι τα εξής:

  • Το Πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να εντοπίζετε εγκαίρως τους παράγοντες που εμποδίζουν την επικοινωνία και δημιουργούν προβλήματα στην ευρυθμία του οργανισμού.
  • Θα καλλιεργήσετε ικανότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε τις ανάγκες σας με τρόπο που να εξασφαλίζει τη συνεργασία των άλλων.
  • Θα σας παράσχει τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να εξασφαλίζετε αμοιβαία επωφελείς λύσεις σε περιπτώσεις σύγκρουσης με τους συνεργάτες σας.
  • Θα αποκτήσετε δεξιότητες βοήθειας, ώστε να είστε σε θέση να στηρίζετε τους συνεργάτες σας στην αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων τους από τους ίδιους.
  • Και, το πιο σημαντικό: Θα ενισχύσετε την αποτελεσματικότητά σας στους ηγετικούς σας ρόλους εξασφαλίζοντας λειτουργικές και αποδοτικές σχέσεις συνεργασίας.